tiistai 23. kesäkuuta 2015

Homorummutus


Helsinki Pride –viikko alkoi eilen ja sen kunniaksi aion kertoa teille 10 syytä miksi homous on väärin ja miksei homoavioliittoja tule salliman.

1. Homous on luonnotonta. Ihminen on kautta aikain elänyt luonnonmukaista elämää. Me ajelemme autoilla asfaltilla päällystettyjä teitä pitkin, pukeudumme tekokuiduista valmistettuihin vaatteisiin ja korjaamme huonoa näköämme silmälasein. Sosiaalista elämää harjoitamme täysin luonnonmukaisesti Facebookin, Instagrammin ja Twitterin välityksellä.
p.s. itse asiassa homoseksuaalisuutta esiintyy luonnossa ja eläinkunnassa joten oikeastaan se on luonnollista… mutta ei mainita sitä nyt tässä!

2. Koska raamattu kieltää sen. Olenhan kaikin puolin täysipainoinen kristitty. Rukoilen päivittäin, käyn sunnuntaisin kirkossa, juhannuksena muutan veden viiniksi ja tarjoan koko kylälleni juhannusateriana viisi leipää ja kaksi kalaa. Pidän orjia, kivitän viholliseni, en syö mereneläviä, enkä hyväksy naista kirkossa. Kyllä koko yhteiskunnan on elettävä tuon satukirjan mukaisesti vain koska minä uskon että se on totta. 

3. Ikiaikaista avioliittolakia ei tule muuttaa. Laki on kuitenkin ollut koskematon tuossa nykyisessä muodossaan jo vuodesta 2012. 

4. Avioliittolakia ei tule muuttaa noin pienen vähemmistön vuoksi. Yleensä kuitenkin sitä muutetaan vain enemmistön vuoksi. Lakia on muutettu esim. sen merkittävän enemmistön vuoksi, joka on tullut raiskatuksi avioliitossa.

5. Tätä menoa hyväksytään sitten pedofiiliset avioliitot sekä avioituminen koiran kanssa. Kuitenkin kahden aikuisen ja täysjärkisen ihmisen keskinäinen sopimus on täysin verrattavissa asioista sopimiseen lapsen tai koiran kanssa.

6. Lapsella tulee olla oikeus isään ja äitiin. Siksi vaadin myös yksinhuoltajilta lasten poistoa. Toisen vanhemman kuoltua on ehdottomasti lapset otettava huostaan. Pitkät työmatkat tai ulkomaankomennukset voidaan myös laskea tähän kastiin, lapset vaan pois niin vastuuttomilta perheiltä. Kyllä jopa hakkaava ja hyväksikäyttävä isi on aina parempi kuin kaksi äitiä.

7. Homojen lapsia kiusataan koulussa. Opettajien lapsia muuten kiusataan myös, minua ainakin kiusattiin. Ja jokaista silmälaseja käyttävää lasta ihan varmasti myös. Lapset siis pois opettajilta ja likinäköisiltä! Kiusaaminen on kuitenkin aina kiusattavan ja hänen vanhempiensa vika, syy ei koskaan ole kiusaajan kotikasvatuksessa tms. 

8. Ihmissuku ei jatku. Ihmisiähän tarvitaan maailmaan lisää, meitä ei ole täällä vielä tarpeeksi! Ja tämä nykyinen linja eittämättä johtaa siihen että heterous katoaa ja kaikista tulee homoja. Kuka sitten enää synnyttää tänne uusia lapsia? Homot kun eivät voi synnyttää. 

9. Homous on muotia. Esim. se pikkukylän homopoika jota vedellään päivittäin turpaan ja jonka päätä uitetaan vessanpöntössä on homo vain, koska se on niin muodikasta!

10. Homojen avioliitot loukkaavat minun heteroavioliittoani. En vielä tiedä miten mutta näin sen on oltava! 

Loppuun vielä se otsikossa lupaamani homorummutus:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti